Hvad er et Bed & Breakfast?

For det meste er besøgende forpligtet i private værelser med private vaskerum eller i en pakke med værelser, inklusive et badeværelse med toilet. Et par hjem har private værelser med et toilettet, der tildeles forskellige besøgende. Morgenmaden serveres på værelset, i en opholdsstue eller i værts køkken.

B & B’er og besøgendehuse kan arbejde som enten et valgfrit lønudspring eller en væsentlig besættelse. Regelmæssigt indstiller indehaverne selv morgenmaden og rydder op i lokalerne, men nogle maleriske små kroer ansætter personale til rengøring eller madlavning. Egenskaber med kontraktmæssig dygtig administration er fænomenale (ikke normale for moteller eller logi), men de kan stadig findes, hvis en lignende indehaver arbejder adskillige B&B.

Nogle B & B’er arbejder i en specialiseret reklame. Drift af uformel logi er skibe eller husbåde, der tilbyder B & B-bekvemmelighed; CCGS Alexander Henrys udstillingshall sendte var en model. I visse netværk er tidligere beacon manager-kvarterer omdannet til B & B-rum, efter at lyset er blevet mekaniseret eller taget ud af drift.