Det ideelle sted for maven tid, sans bleer tid og øve den søde lille blanding. Denne guide til valg af aktivtetstæppe fra aktivitetstæppe.dk, er en absolut nødvendighed har ting for babyer at flytte. Aldrig mere begrænset til pragtfulde skum med bogstaver, der sætter kvadrater i mødre, der bliver gemt langt væk fra resten af ​​huset, nutidens legemåtter er en vidunderlig ting, med smarte prints og iøjnefaldende stilstyre.

Uanset om det er en livlig udvidelse til børnehaven eller en ny luksus-søgning efter forreste gulv, er der en legespilstil, der passer til hver smagfuld og plads.

Hvad man skal søge efter, når man køber en aktivitetstæppe

Her er en del af de vigtigste højdepunkter, du skal overveje, når du køber en legespiral:

Polstring: Legemåtter er kun det – en flok for børn at lege dagen væk. For at garantere, at minimale er åbne for at udforske deres nye landskab, skal du søge efter et legespil med tilstrækkelig polstring til beskedne vedhæng og følsom hud.

Styrke: Legemåtter er den ideelle allierede til udendørs leg med venner tæt bagpå. Tænk formiddag på rekreationscentret og dagudflugter til havbredden. I betragtning af dette skal du vælge et legespil, der er tilstrækkeligt solidt til at modstå glidningen og undersøge i forskellige situationer.

Vaskemulighed: På trods af at den er lavet til leg, gør alt, der er lavet til spædbørn, sikker på at opleve vegemitudstrygning og saltvand. Når du har et floker, der vasker godt, kan det godt være tilbage på gulvet (sikre det ægte gulv nedenunder) i en jippy.

Vandtæt: En vandtæt legespil er en utrolig beslutning for enhver forælder, der har brug for at bruge deres legefolle til uden blejetid med en vridende drikkevandvand.

Størrelse: Tænk over, hvor stykket vil blive ‘live’, mens du vælger størrelsen. Vil det hele tiden forblive på et lignende sted, eller skal det flyttes fra rum til rum? Nogle legemåtter er tilgængelige i forskellige størrelser, så de passer til hver families behov, også med rektangulære og runde alternativer.