Sådan startes en forretning med slikautomater

I tilfælde af at du håber på at starte en slikautomat maskinevirksomhed, er den ledsagende formaning for dig.

Vores motivation at hjælpe dig med at starte og fortsætte en frugtbar maskinevirksomhed.

Enkeltpersoner spørger konstant, “hvor mange penge får min slikmaskine hver måned?” At nævne dig forskellige, hvor meget en slikautomat vil tjene en uge eller en måned ville være vildledende. Alt afhænger af området. Nogle bygger slikmaskiner tjener op til DKK 5000 hver måned, og andre gumballmaskiner tjener ikke DKK 200 hver måned. Den nationale normale indkomst for gumballmaskiner, som angivet af Vending Times Magazine, er kr 1 pr. Maskine hver dag. Så en solitær hovedbehandler-maskine vil give omkring kr 30 hver måned og en todelt hoved gumballmaskine kr 60 osv. … men dette er nationale midtpunkter og afspejler muligvis ikke, hvad din gumball-maskine vil gøre. Uanset hvor lang tid du placerer dine godbitsmaskiner i områder med høj hastigheds gridlock, vil du uden tvivl have en frugtbar gumball- og slikvirksomhed, da vores gumballmaskiner er helt pålidelige til at skifte over områder med høj trafik til kontanter i lommen. Fordele, der ideelt vil hjælpe dig med at blive din gumball-forretning hos os senere.

Vi kunne ikke ønske os noget mere end at have dig som en af ​​vores anerkendte klienter, og vi sætter stor pris på at gå den ekstra kilometer. Vi tilbyder en storslået mest reduceret værdisikring på hele vores maskiner. Det er usædvanligt, at en klient kommer til os og siger, at de fandt en bestemt slikmaskine til en lavere værdi andre steder og muligvis ønsker en omkostning koordineret. Ikke desto mindre, når det sker, lægger vi en tapper indsats for at forsøge at gå lavere end vores rivalers omkostninger som en metode til at demonstrere vores hengivenhed til minimal opstart af anstrengelse, som er en væsentlig faktor for at starte en frugtbar slik maskine-forretning.

 

Så vælg hvilken maskine du har brug for for at starte din virksomhed med, og vores forslag er:

1-Bestil dine slikmaskiner og opsamle dem i din carport eller hvad det måtte være.

2-Fyld dem med en ny vare, test smalerne for at garantere en anstændig distribution.

3-Tag 2 maskiner efter hinanden i dit køretøj eller mere i tilfælde af, at du har en varevogn eller en lastbil. På det tidspunkt, hvor du kommer til et potentielt anstændigt distribueringsområde, skal du bringe en af ​​dine maskiner ned og spørge direktøren personligt, hvad de synes om maskinen, og om der er en chance for, at de har et sted for dig at forlade maskinen kl.

Du har en meget højere præstationshastighed således, da maskinen hele tiden sælger sig selv. En behagelig maskine med slik i den gør meget mere end et trykt billede uanset. 2 Ting kan hjælpe dig med at sikre dig hurtigere om områder til dine slikmaskiner. Vores distribueringsbog, “Find din automaterute” og en alliance med en altruistisk forening. Mens du deltager i disse projekter, betaler du en suverænitet på omkring kr 1 pr. Slikmaskine hver måned for mærkater af manglende unge, du placerer på din slikmaskine. Du får et godkendelsesbrev fra det fundament, du kan præsentere for iværksættere, der på det tidspunkt vil være bundet til at give et sted til din maskine. Dette ikke kun afsætter dine kontanter, da provisioner, der betales til den butik, du har din slikmaskine i, er bundet til at være mere end kr 1 konsekvent, men alligevel værdifuld tid, da du ikke behøver at stemme kvartaler inde i butikken.