Grundlæggende om lydisolering af vinduer

Grundlæggende om vinduer

Du kan finde vinduer, der er tildelt til ny udvikling og erstatning. Et vindue til nyudvikling har et sømblad – en kant, der giver dig mulighed for at sikre dig om det i den skrappe åbning af en skillevæg. Mange lydisolerende forsatsvinduer har ikke et sømblad. Det sørges for i et aktuelt vinduesoversigt med lås, der går gennem vinduesamlingen, hvilket gør det nemmere at introducere. Når du opdaterer eksisterende vinduer, bruger du normalt erstatningsvinduer, undtagen hvis den aktuelle kant omkring de oprindelige krav erstattes. Inden du køber erstatningsvinduer, skal du sikre dig, at du har gode skøn over de aktuelle ubehagelige åbninger. Gennemgå Mål Windows til udskiftning efter retningslinjer.

Windows kan enten betjenes (kan åbnes) eller faste (kan ikke åbnes). Der er under alle omstændigheder et tørklæde – et glasark og et system med lodrette stilarter og niveauskinner – i et vindue. Et ark er en ensom glasplade, der er skitseret i et vindue. Belægning kan antyde enten glasset i et vindue eller vejen mod at sikre glasset i strukturen. Vinduesoversigten består af hoved, søjle, sideramme og afsats.

Shop Windows

Persienner og vinduesbehandlinger

Butiksvindels hardware

Livssystemer i et vindue

En graf, der viser dele af et vindue.

Single-Hung eller Double-Hung Vinyl Window

Hovedsøjle

Gitre mellem glasset (GBG)

Belægning / glas

Band

Sidesøjle

Stile

Skinne

Klippeafsats

Vinduetyper

Hver slags vindue har eksplicitte højdepunkter og kvaliteter. Uanset udseende (indefra og udefra) skal du tænke på deres kapacitet, uanset om du har brug for at åbne dem og det lysmål, de slipper ind. Overvej desuden, hvordan du renser og passer på dem.

Dobbelt hængende vinduer

Dobbelt drejede vinduer over en vask i et køkken.

Dobbelt hængte vinduer giver et eksemplarisk udseende. De har betjenbare øvre og nedre bånd. At bringe det øverste tørklæde ned og hæve det nederste bånd kan tillade, at varmere luft tæt på taget bevæger sig ud gennem toppen, mens køligere luft kan strømme ind gennem basen. Nogle dobbelthængte vinduer har tørklæder, der vipper indvendigt, så du kan rengøre de udvendige overflader inde fra dit hjem. Denne komponent er især vigtig, hvis windows er på en efterfølgende historie.

Enkelthængte vinduer

Enkeltbalancerede vinduer i et toilet.

Enkelthængte vinduer ser ud til at være som todelt hængte modeller, men alligevel kan bare det nederste tørklæde bruges. På samme måde som med dobbelthængte vinduer tillader nogle få modeller dig at dreje båndet internt for at rengøre ydersiden.

Glidende Windows

Et skydevindue over et bord.

Skydevinduer har mindst en plade, der bevæger sig jævnt langs øvre og nedre spor, så du uden problemer kan åbne halvdelen af ​​vinduet til ventilation.

Suppler Windows

Et ottekantet fremhævningsvindue over et arbejdsområde i en undersøgelse.

Fremhæv vinduer er tilgængelige i en standard rektangulær plan eller former, der tilbyder mere visuelt sortiment, for eksempel en ottekant. Disse vinduer er typisk faste og tillader ikke ventilation.

Glasblokvinduer

Et glasblokvindue i et toilet.

Glasblokvinduer er bygget af entalfirkanter fastgjort sammen med mørtel. Det tykke, brudsikre glas giver beskyttelse, men tillader samtidig lys ind i dit hjem. Glasblokvinduer er faste, men nogle har en underliggende udluftning, som du kan vippe åbent. Forskellige modeller – beregnet til brug i et spisekammer – indeholder en kilde til en tørreudluftningsslange.

Kælderbeholdervinduer

Et åbent vindue med stormkælderkontainer.

Kældervinduer er afhængige af basen og åbner fra toppen. De kan give vindstrøm til en stormkælder og er normalt placeret lavt på en udvendig skillevæg.

Forskellige typer Windows

Et åbent lige vindue i et toilet.

Der er andre regelmæssige vinduetyper, der ofte tildeles til ny udvikling.

Projektionsvinduer når ud fra huset. Et bovindue er en samling af mindst tre individuelle enheder, der ligger på små punkter – for eksempel 10 grader – hvilket giver tilstedeværelsen af ​​en delikat udadvendt bøjning. Indgangsvinduer er sammenlignelige, men passer alligevel sammen på mere bemærkelsesværdige punkter – for eksempel 30 eller 45 grader – og vover længere væk fra huset.

Billedvinduer er faste modeller beregnet til at tilbyde brede, uhindrede perspektiver og give masser af lys.

Vinduer i kabinettet er trukket mod den ene side og drejer ud for ventilation i den modsatte ende. De er alt andet end vanskelige at åbne og giver en god vindstrøm.

Baldakinvinduer har et top-drejet tørklæde, der skråner ud fra basen. Planen med et skyggevindue hjælper med at hælde ud, når vinduet er åbent.

Karafler monteres i taget og kan være faste eller betjenbare. I løbet af dagen arbejder de som overliggende lysinstallationer. Større, sædvanlige karnapper har brug for en øjeblikkelig sammenhæng mellem taget meget for etablering. Mere beskedne cylindriske udsigtsvinduer indeholder en intelligent cylinder, der kanaliserer normalt lys gennem en overdel