10 fristende typer briller, der kan trække øjnene for dig!

Det er en behagelig oplevelse at gennemse forskellige slags briller. Hvordan du fortaber dig i sortimentet, toner og stilarter er noget æterisk, og hver eneste af os burde have indsigt. Men kender du tilfældigvis de mange slags lindberg briller, der findes? Ingen? Det fortæller vi dig. Alt taget i betragtning, er det ikke kun med hensyn til visionen, at du kan forblive rationel med begrænsede former for optiske briller at gennemse. Det handler desuden om, at du kommer videre i dit stilspil. Også det med originalbriller og forskellige slags brillekanter til at tage på ved siden af ​​dit outfit.

Rejsende

Det var i løbet af 1960’erne, at Wayfarers begyndte at opnå berømmelse og bevæger sig selv i dag. Forklaringen er deres eksemplariske trapezform, der holder dit udseende diskret, mens de rydder lidt op. Mens rejsende kom i gang som moderat stil for mænd, har de ligeledes ændret sig til en af ​​slagsen briller til damer. Præsentationen af ​​variationer, der er prangende og ser ekstravagante ud, bliver trin for trin standard, og enkeltpersoner værdsætter Wayfarers som et stedsegrønt mønster.

Katteligt øje

I tilfælde af, at du på et hvilket som helst tidspunkt har taget et kig på de katteøjne slags brillernes konturer, ville du have spekuleret på dette fra nu af. Katteøjne var den absolutte første slags udstillinger, der blev lavet som en måde at håndtere at gøre briller elegante. Det kvindelige kabinet med dets ufejede ydre kanter gør en bemærkelsesværdig tiltrækning, der fik 1950’ernes damer til at føle sig forførende med deres briller på. Før dette gjorde skændselen omkring briller og deres umoderne tiltrækning det utænkeligt for især damer at have muligheden for at bære dem ud hos mennesker generelt. Personen bag denne fantastiske udvidelse til forskellige glaskonturer var New Yorks håndværker og socialite, Altina Schinasi.

Rektangulær

Slags brillekonturer, der er rektangulære i form, har skabt en frygtelig status for nylig. Det med at være udmattende og almindelig. Det, individer overser, er deres eksemplariske tiltrækning og fleksibilitet. Lige nu, med så megen fremgang i stilbrilleindustrien, er rektangulære kanter langt fra udmattende. Der er karakteristiske skraverede eksempler som Havana skildpadde og marmor. Derudover konturer, der er dobbelt tone eller farvet ædelsten. For at føje til det kan de også være af fuldkants-, halvkants- eller kantløse slags.

Rund

Vi ved, at du var entusiast af Harry Potter og Hogwarts. Eller så er det måske stadig. Men i øjeblikket vil du også blive en fanatiker af hans runde briller. Hvad mere er, er det ikke kun ham, Johnny Depp, Gigi Hadid og forskellige superstjerner, der desuden viser dem. Hvorfor skulle de ikke? Den eksemplariske vintage har fået ualmindeligt betagende fornyelser, der gør dem behagelige at have på. De ser seje, eksemplariske, fortryllende og samtidig utrolig behagelige ud. Det er sandsynligvis den bedste slags briller, du kan bære, mens du supplerer dit high-road-stil.

Piloter

Elvis Presley og Tom Cruise gjorde piloter så kendte, men kender du rækken af ​​oplevelser bag dem? Ellers kaldet pilotbriller, piloter var den slags scene, der oprindeligt blev lavet til piloter, der brugte dem til at sikre deres øjne, mens de fløj. Men som du højst sandsynligt er klar over den implicitte appel af disse briller, kunne enkeltpersoner (ikke-piloter) ikke modstå muligheden for at gøre dem til deres egne. Det, der tilføjer deres uovertrufne klasse, er den øverste bjælke over forlængelsen, der en gang imellem findes i andre forskellige slags glaskonturer.

Browline

Selvom brynlinjen fremstår så ny af en stil, er den faktisk ikke det. Browlines eller Clubmasters, som nogle foretrækker at kalde dem, som blev bragt til verden i løbet af 1940’erne, har været stilrene i mange år nu. For de uoplyste kaldes brynlinjer sådan i lyset af, at den øverste front af stilen er tykkere og får folk til at lægge mærke til dine rigtige brynlinjer. De er ekstraordinære slags briller, hvis du er en person, der kan lide at se smagfuld ud, mens du blæser nogle menneskers sind. Det er det, der afgør dem en udødelig beslutning.

Matematisk

Hvis det er noget, du har brug for at skifte dit ur og skille dig ud en kilometer, er matematiske brillekonturer et endegyldigt snit for dig. Med former som en ottekant vil de give dig et ætset udseende og vise dine sarte kanter med deres hårde, hvis du har en rund eller oval ansigtsform. Ingen stor overraskelse, du vil få individer slået i forbløffelse, mens du formidler design på den diskrete måde på dine funklende øjne med denne slags skærme

Fuldkant

Lige nu er her et trick! Fuldrammede briller er ikke nogen forskellige slags briller. Hvis en brille har en fuld kantet, betyder det, at dine fokuspunkter er dækket af øjetråde på alle sider. Disse ledninger kan bestå af metal eller en