Slide background

Tag et kig på hvad
Cafen byder på.

Slide background

Vil du også på
forlænget weekend?!

Slide background

Tag færgen på
forlænget weekend

Per Flemming

Per Flemming. Født i København i 1940
Debuterede på Charlottenborgs forårsudstilling i 1973 hvor han har udstillet i 4 år endvidere udstillet på Kunstnernes Påskeudstilling i1977, Kunstnernes Sommerudstilling i 1975, Århus Kunstbygning. Han har haft en lang række separat- og gruppeudstillinger i kunstforeninger på gallerier, kulturhuse og kunstmesser.
En række kunstmuseer har købt Per Flemmings kunst bl.a. Varde Kunstmuseum, Ribe Kunstmuseum, Kolding Kunstmuseum og Tønder Kunstmuseum. Han har solgt værker til Arbejds- og Socialministeriet, Københavns Havn, Roskilde Amts Kunstfond, utallige kommuner han har udstillet i Tyskland, England, Norge og Sverige og i flere private og offentlige institutioner og industrivirksomheder.
Om sig selv siger han:
Et landskab er mange ting. De motiver jeg foretrækker strækker sig fra hedelandskaber,med de gyldne og violette farver, hvor fyrbuske står som mørke fragmenter i kontrast til det hvidgule marehalm. Så er der sommerhusene, som ligger spredt i klitterne med deres sorte, grå og rødbrune farver med Vesterhavet som baggrund.
Jeg kommer en del på Bornholm, hvor der er den høje horisont, de grå klipper, røde tegltage på hvide huse og Østersøen som holder sammen på det hele.
Uanset om motivet er landskabet, bymiljø, blomster, opstillinger eller fragmenter, så holder jeg mig til de store pensler. De brede strøg giver suset og oplevelsen af de spontane indtryk.
Kontakt os

Du kan skrive en besked så vender vi tilbage hurtigst muligt.